GIESEN Schoenmode Welkom Welkom Dames Dames Heren Heren Overig Overig Onderhoud Onderhoud Filialen Filialen Historie Historie Contact  Contact
Lopen zonder pijn met de comfortabele steunzolen van FootActive!
FootActive Comfort inlegzool       29.95 De Comfort is door de jaren heen onze meest verkochte inlegzool. Dat mede  omdat we deze steunzool (net als alle andere producten) zowel qua techniek en  werkzaamheid als qua design blijven doorontwikkelen. Deze inlegzool is qua  kwaliteit uniek in Nederland en in haar klasse absoluut de goedkoopste. De FootActive Comfort is een biomechanische inlegzool die ontwikkeld is om de  voeten te ondersteunen en het lichaam in balans te brengen. Vaak gekopieerd,  nooit geëvenaard!!!! Veel mensen hebben last van ‘overpronatie’. Dit betekent dat tijdens het lopen het  voetgewelf doorzakt en de enkels naar binnen kantelen. Overpronatie is een van de hoofdoorzaken van peesplaatontsteking, hielspoor en  andere voetproblemen, zoals pijn onder de bal van de voet en  achillespeesontsteking etc. De FootActive Comfort corrigeert overpronatie en helpt daarmee  veelvoorkomende voetklachten te verlichten en voorkomen. Deze inlegzool heeft  tevens een positieve werking op de lichaamshouding. Door een verbeterde balans  kunnen de FootActive Comfort inlegzolen daarom ook helpen bij knie- en rugpijn.
FootActive Sports inlegzool         29.95 De Sports is ontwikkeld om het natuurlijk looppatroon te herstellen en  sportblessures te voorkomen. Een van de hoofdoorzaken van sportblessures is overpronatie: het doorzakken  van het voetgewelf, met als gevolg het naar binnen kantelen van de enkels. Overpronatie (door overbelasting) veroorzaakt interne rotatie van het onderbeen,  hetgeen leidt overmatige spanning op de spieren en bindweefsel in het onderbeen met als gevolg het onstaan van blessures zoals peesplaatontsteking (wat kan  leiden tot hielspoor), achillespeesblessure, Shin Splints (pijn in de schenen),  lopersknie (patello femoraal syndroom) en zelfs rugproblemen. De FootActive sportzolen corrigeren overpronatie en herstellen het natuurlijk  looppatroon. Het resultaat is verlichting van voetpijn, scheen- en kniepijn en  voorkoming van sportblessures.
FootActive Sensi inlegzool           34.95 De FootActive Sensi is een biomechanische inlegzool ontwikkeld voor mensen  met pijnlijke of gevoelige voeten. Deze inlegzool is anatomisch gevormd om het  lichaamsgewicht gelijkmatig over de voet te verdelen. De Plastazote bovenlaag  voorkomt overmatige druk en wrijving en biedt zodoende veel loopcomfort. Net als de andere FootActive inlegzolen is deze zool ontwikkeld om de voeten te  ondersteunen en het lichaam in balans te brengen. Veel mensen hebben last van ‘overpronatie’. Dit betekent dat tijdens het lopen het  voetgewelf doorzakt en de enkels naar binnen kantelen. Overpronatie is een van de hoofdoorzaken van peesplaatontsteking, hielspoor en  andere voetproblemen, zoals pijn onder de bal van de voet en  achillespeesontsteking etc. De FootActive Sensi corrigeert overpronatie en helpt daarmee voetklachten te  verlichten en te voorkomen. Deze inlegzool heeft tevens een positieve werking op  de lichaamshouding. Door een verbeterde balans kunnen de FootActive Comfort  inlegzolen daarom ook helpen bij knie- en rugpijn.
FootActive Workmate inlegzool   34.95 De Workmate is speciaal ontwikkeld voor mensen die voor hun beroep de hele  dag op harde grond en vloeren staan of lopen. Deze inlegzool is zonder  concurrentie de beste zool voor intensieve werksituaties. In deze kwaliteit nergens  anders in Nederland te koop. Veiligheidsschoenen en werkschoenen zijn vooral ontworpen met het oog op  bescherming met kenmerken zoals een verharde neus, stevig leer en dikke  rubberzolen, met weinig aandacht voor loopcomfort of ondersteuning. Voortdurend staan of lopen op een harde ondergrond veroorzaakt veel druk op de spieren en pezen in de voeten, benen en onderrug. Of je nu in de bouw, in de horeca, in een winkel of in de zorg werkt, constante  belasting van de spieren eist zijn tol op het lichaam en kan tot vermoeidheid, pijn  en blessures leiden. De FootActive Workmate biedt zowel schokdemping als ondersteuning. Ze geven  de voeten meer stabilititeit en verminderen de belasting op de benen, knieën en  onderrug.
GIESEN Schoenmode
Lopen zonder pijn met de comfortabele steunzolen van FootActive!
FootActive Comfort inlegzool       29.95 De Comfort is door de jaren heen onze meest verkochte inlegzool. Dat  mede omdat we deze steunzool (net als alle andere producten) zowel  qua techniek en werkzaamheid als qua design blijven doorontwikkelen.  Deze inlegzool is qua kwaliteit uniek in Nederland en in haar klasse  absoluut de goedkoopste. De FootActive Comfort is een biomechanische inlegzool die ontwikkeld  is om de voeten te ondersteunen en het lichaam in balans te brengen.  Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!!!! Veel mensen hebben last van ‘overpronatie’. Dit betekent dat tijdens  het lopen het voetgewelf doorzakt en de enkels naar binnen kantelen. Overpronatie is een van de hoofdoorzaken van peesplaatontsteking,  hielspoor en andere voetproblemen, zoals pijn onder de bal van de  voet en achillespeesontsteking etc. De FootActive Comfort corrigeert overpronatie en helpt daarmee  veelvoorkomende voetklachten te verlichten en voorkomen. Deze  inlegzool heeft tevens een positieve werking op de lichaamshouding.  Door een verbeterde balans kunnen de FootActive Comfort inlegzolen  daarom ook helpen bij knie- en rugpijn.
FootActive Sports inlegzool         29.95 De Sports is ontwikkeld om het natuurlijk looppatroon te herstellen en  sportblessures te voorkomen. Een van de hoofdoorzaken van sportblessures is overpronatie: het  doorzakken van het voetgewelf, met als gevolg het naar binnen  kantelen van de enkels. Overpronatie (door overbelasting) veroorzaakt interne rotatie van het  onderbeen, hetgeen leidt overmatige spanning op de spieren en  bindweefsel in het onderbeen met als gevolg het onstaan van  blessures zoals peesplaatontsteking (wat kan leiden tot hielspoor),  achillespeesblessure, Shin Splints (pijn in de schenen), lopersknie  (patello femoraal syndroom) en zelfs rugproblemen. De FootActive sportzolen corrigeren overpronatie en herstellen het  natuurlijk looppatroon. Het resultaat is verlichting van voetpijn,  scheen- en kniepijn en voorkoming van sportblessures.
FootActive Sensi inlegzool           34.95 De FootActive Sensi is een biomechanische inlegzool ontwikkeld voor  mensen met pijnlijke of gevoelige voeten. Deze inlegzool is  anatomisch gevormd om het lichaamsgewicht gelijkmatig over de voet  te verdelen. De Plastazote bovenlaag voorkomt overmatige druk en  wrijving en biedt zodoende veel loopcomfort.   Net als de andere FootActive inlegzolen is deze zool ontwikkeld om de  voeten te ondersteunen en het lichaam in balans te brengen. Veel mensen hebben last van ‘overpronatie’. Dit betekent dat tijdens  het lopen het voetgewelf doorzakt en de enkels naar binnen kantelen. Overpronatie is een van de hoofdoorzaken van peesplaatontsteking,  hielspoor en andere voetproblemen, zoals pijn onder de bal van de  voet en achillespeesontsteking etc. De FootActive Sensi corrigeert overpronatie en helpt daarmee  voetklachten te verlichten en te voorkomen. Deze inlegzool heeft  tevens een positieve werking op de lichaamshouding. Door een  verbeterde balans kunnen de FootActive Comfort inlegzolen daarom  ook helpen bij knie- en rugpijn.
FootActive Workmate inlegzool   34.95 De Workmate is speciaal ontwikkeld voor mensen die voor hun beroep  de hele dag op harde grond en vloeren staan of lopen. Deze inlegzool  is zonder concurrentie de beste zool voor intensieve werksituaties. In  deze kwaliteit nergens anders in Nederland te koop. Veiligheidsschoenen en werkschoenen zijn vooral ontworpen met het  oog op bescherming met kenmerken zoals een verharde neus, stevig  leer en dikke rubberzolen, met weinig aandacht voor loopcomfort of  ondersteuning. Voortdurend staan of lopen op een harde ondergrond veroorzaakt veel druk op de spieren en pezen in de voeten, benen en onderrug. Of je nu in de bouw, in de horeca, in een winkel of in de zorg werkt,  constante belasting van de spieren eist zijn tol op het lichaam en kan  tot vermoeidheid, pijn en blessures leiden. De FootActive Workmate biedt zowel schokdemping als  ondersteuning. Ze geven de voeten meer stabilititeit en verminderen  de belasting op de benen, knieën en onderrug.